Hinnoittelu

Hinnoittelu

Hinnoittelemme aina palvelumme työn luonteen ja vaativuuden mukaan. Tarjouksessa huomioimme muun muassa lähtötilanteen, työn laajuuden ja aikataulun. Tarjoustemme perusteena on keskituntihinta 85 €/h + alv. 24 %. Esimerkkihintoja palveluistamme:
Yritysilme sisältäen logon ja graafisten elementtien muotoilun, typografian ja värimaailman määrittelyn sekä graafisen ohjeiston. Hinta: 4500–8500 € + alv.
Yritysesittely/esite: 8-sivuinen digitaalinen PDF-julkaisu asiakkaan graafisen ohjeiston pohjalta. Teksti- ja kuva-aineisto asiakkaalta. Hinta: 850–1800 € + alv. Voidaan toteuttaa myös painotuotteena. Painotyön hinta ei sisälly hintaan.
Vuosikertomus/yritysvastuuraportti: 32-sivuinen digitaalinen PDF-julkaisu asiakkaan graafisen ohjeiston pohjalta. Teksti- ja kuva-aineisto asiakkaalta. Hinta: 4400–6600 € + alv. Voidaan toteuttaa myös painotuotteena. Painotyön hinta ei sisälly hintaan.
Yllä olevat hinnat ovat esimerkkejä, mutta kannattaa aina pyytää tarjous, jolloin kartoitamme lähtötilanteen, tarpeet ja aikataulun. Käytössämme on myös dynaaminen hinnoittelu, joten senkin vuoksi kannattaa aina kysyä tarjousta!​​​​​​​
Lähetä
Kiitos viestistä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Back to Top